Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Ειλικρίνεια...

Επίθετο ειλικρινής, -ής, -ές
(για πρόσωπο) που λέει την αλήθεια, που εκφράζει τις πραγματικές σκέψεις και συναισθήματά

Πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας;

Ο φόβος της παρεξήγησης μας οδηγεί σε ψεύτικα μονοπάτια μόνο και μόνο για να μη χάσουμε την συμπάθεια του άλλου. Η απογοήτευση είναι μονόδρομος που οδηγεί στην υποκρισία προκειμένου να αποφύγουμε να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις. Τα εύκολα γίνονται δύσκολα, καθώς κρύβονται πίσω απο την ειλικρίνεια. Γιατί; Για να 'μαστε πιο συμπαθείς στους άλλους, για να βολευόμαστε καλύτερα, για να έχουμε πολλούς φίλους! Μαλ@-&·)-@...

Ο κόσμος δεν ειναι ιδανικά πλασμένος, το ίδιο και οι σχέσεις μας. Οι φίλοι δεν κρύβονται μόνο πίσω απο όμορφες λέξεις. Όλοι οι " αυλικοί" που σε γυροφέρνουν δε θέλουν πάντα το καλό σου. Η δύναμη της ύλης και της δόξας, τυφλώνει και πολλές φορές χάνουμε το δρόμο και πιστεύουμε στα λόγια κάθε περαστικού.

Υπάρχουν φιλίες στις μέρες μας,όπως υπάρχουν και υγιείς σχέσεις μόνο που σε αυτές δεν είναι όλα πάντα μέλι γάλα... Κάποιες φορές τσακώνεσαι, τρως χαστούκια, τσαντίζεσαι... Μετά όμως αγκαλιάζεσαι, φιλιέσαι, αγαπιέσαι. 
Γιατί οι άνθρωποι που σε αγαπούν πραγματικά δεν σε χαϊδεύουν πάντα. Ούτε και σου κόβουν τα φτερά σου. Σε αφήνουν να πετάξεις αλλά πάντα σε προσέχουν, με τον τρόπο τους. Το καλύτερο που 'χεις να κάνεις λοιπόν είναι να είσαι ειλικρινής με σένα και με τους γύρω σου και στο κάτω κάτω σ' όποιον αρέσουμε...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΝΑΣΕ

Για κάθε πισώπλατη μαχαιριά. Για ανθρώπους που δεν άξιζαν το χρόνο σου.  Για όσα μαθαίνεις και θέλεις να ουρλιάξεις. Για κάθε σ...